Ars-Peintura 

Vereniging Amateur Beeldende Kunstenaars

Maandagavond 20:00-22:00 uur

Tekenen en schilderen o.l.v.

Roxanne Benders

Programma nov. 2020 - jan. 2021

Aquarel

23, 30 November 2020

7, 14 December 2020

Een van mijn persoonlijke favoriete materialen om mee te werken, is Aquarel.

Aquarel is een vloeibare verf, die nooit doet wat ik vraag. 

Hierom wordt het ook wel beschreven als een van de lastigste materialen om mee te werken. Als kunstenaar ben je compleet afhankelijk van de manier waarop het materiaal zich beweegt. Hierdoor ziet het resultaat er nooit uit, zoals je van tevoren misschien verwacht. Maar juist door de beweeglijkheid van de verf ontstaan er prachtige beelden.

2D of 3D?

4, 11, 18 en 25 Januari 2021

Het komende blok gaan wij experimenteren met schilderijen die letterlijk uit het doek komen. Schilderen met verf kennen we ondertussen al, maar wat kunnen we nog allemaal aan deze verf toevoegen?

De komende lessen zullen wij met verschillende materialen experimenteren. Kijk maar eens wat er gebeurt wanneer je bijvoorbeeld een handje zand door je verf heen mengt? Of bladeren? Misschien eindigen we zelfs met hele objecten als takken of speelgoed in onze schilderijen!

DOCENT ROXANNE BENDERS

Onze nieuwste docent bij Ars Peintura is Roxanne Benders. Roxanne gaat het aankomende jaar afstuderen van de HKU uit de richting Fine Art & Design in Education. Zelf is zij nog hard op zoek naar haar plek in de wereld als kunstenaar en docent.

Roxanne houdt ervan om veelzijdig te werken. Zo houdt zij zich bezig met tekenen en schilderen, maar ook met het maken van sculpturen en ruimtelijke werken.

 Materiaalonderzoek en experimenten zijn belangrijke onderdelen van haar proces. Zij houdt ervan om zichzelf hier constant mee uit te dagen en nieuwe mogelijkheden te blijven ontdekken.

Met haar lessen probeert Roxanne er altijd voor te zorgen dat jij verrast wordt met je eigen gemaakte kunst

Lid worden?

Als lid mag je aan alle dagdelen meedoen.

De contributie bedraagt

€ 280,-. Tussentijdse instroom is mogelijk. Je betaalt dan een evenredig deel van de contributie. Neem contact met ons op via het contact formulier en we reageren zo snel mogelijk!

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met onze vereniging Ars-Peintura. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
0